5853: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5853 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Arabeszk
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Arabeszk
Nem: Szuka
Született: 2021.09.01.
Bekerült: 2023.09.27.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Évi 2023.10.23. 2023.11.07.
Nunuli 2023.10.17. 2023.10.22.
Arabeszk lett a neve, Sántáról érkezett kislánynak, mert az olyan nagyon sok szépet jelent, mint amilyen szép Ő kívül és belül.
Ő az a kutyus, aki valahogy megsérült és a tulajdonosa állatorvos helyett egyszerűen kikötötte a szemét közé...
A jobb mellső lábfeje szinte megsemmisült. A lábfejének teljes felső része, a lágyrészek, az ínak és az ujjak csontjai hiányoznak. Bár a hírek néhány napos autógázolásról szólnak - ami teljesen nem kizárható -, de a sérülése talán még régebbi és olyan szabályosan, egy sorban vannak elvágva a lábfejében a csontok, hogy ez inkább valami nagyon éles dologgal történő ütésre utal. És innentől ezt mindenkinek a fantáziájára bízzuk...

Első ránézésre mindenki a fejéhez kapott a borzasztó sérülés láttán és mindenkiben megfogalmazódott a gondolt: ezt a lábat képtelenség megmenteni, de mgpróbáltunk küzdeni és valahogy megmenteni a lábát. Most sajnos vesztettünk. 4 hónap kezelés, kötözés után, be kellett pátnunk, hogy ezt a csatát elvesztettük. Így Dr. Boda Attila a BodaVet Állatorvosi Rendelőben amputálta Arabeszk sérült lábát.
A csatát elvesztettük, de a hábrút nem! Hiszen Arabeszk, a brutális sérülése ellenére ÉL‼️ Mostantól nem nézünk hátra, csak a mával és a jövővel foglalkozunk - pont úgy, ahogy a kutyák mindig tesznek. Mostantól egy fájdalom és kolonc nélküli élet kezdődik ennek a csodás kutyának.

Arabeszk jelenleg még nem fogadható örökbe, de szívesen veszünk bármilyen támogatást amely a gyógyulására tudunk fordítani.


Érdeklődni róla a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú