5839: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5839 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Menü Sake
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Menü Sake
Nem: Kan
Született: 2023.07.15.
Bekerült: 2023.08.20.
A Miskolci Gyepmesteri telepről egy kis testű mama és 5 szoptatós babája került gondozásunkba. Eljött az idő amikor mami gondoskodásának vége és a kis csapatnak szerető családot keresünk.

A kölykök 2023.07.15-en születtek és mindenki kisfiú. Ebből a családból most nem lehet kislányt választani, de mindenki külön egyéniség és kinézetük is egyenként csodálatos. Korukhoz képest bátrak, érdeklődőek és nem félnek az emberi érintésétől. Aki felnőttként is kistestű, tacskoid jellegű kutyára vágyik, bátran örökbefogadhat a Menü családból.

Nagyon szükségük van a további nevelésre és gondoskodásra. Nagyon szeretnénk, ha babaként családra találnának és megtapasztalhatnák milyen is egy igazi, boldog kutya élet, szerető családban. Kizárólag családtagnak fogadhatóak örökbe!


Oltási programjukat megkezdtük, annak folytatásával, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.Érdeklődni róluk és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú