5825: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5825 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kabos
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kabos
Nem: Kan
Született: 2023.06.01.
Bekerült: 2023.06.09.
Kabos 2023.06.01. születésű foxi kanocska aki Kabáról érkezett. Egy csont sovány foxi mamának az egyetlen életben maradt kan kölyke volt, de annyira rossz állapotban volt, hogy nem tudta szoptatni. Éppen akkor egy jagd terrier szerű mama és 3 db szopós babája érkezett és mellé rakták a kis árvát, hátha elfogadja és szoptatja. A jagd mama néhány napig szépen nevelgette a kis Kabost, de utána szó szerint kidobta, még a kennelből is. Gyors megoldásként egyik dolgozónk magához vette és cumisüvegből nevelte. Mostanra gazdikereső életkorba lépett a kis hősünk, akinek végleges családot keresünk.

Nagyon szüksége van a további nevelésre és gondoskodásra. Nagyon szeretnénk, ha babaként családra találna és megtapasztalhatná milyen is egy igazi, boldog kutya élet, szerető családban. Kizárólag családtagnak fogadható örökbe!
Kabos huncut szemei senkit ne tévesszen meg, egy foxi mellett nem lehet unatkozni. Kifejezetten játékos, igazi örökmozgó bohóc kutya. És emiatt imádjuk őt!

Oltási programját megkezdtük, annak folytatásával, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú