5797: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5797 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kaba Kaddis
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kaba Kaddis
Nem: Szuka
Született: 2023.05.20.
Bekerült: 2023.06.09.
Egy jagd terrier jellegű mama és 3 apró (2 kislány, 1 kisfiú) kb. 2023.05.20 születésű babája, Kabáról érkezett. Nálunk a Kaba családnevet kapták.

A háromtagú család mamájuk odaadó nevelésének köszönhetően, gazdikeresőkké cseperedtek. Mamájuk egy jagd terrier jellegű. A színük nem hasonlít mamájukra, de annál inkább temperamentumuk. Aktívak, egész nap nyüzsögnek és csak akkor van csend a családi fészekben amikor a fáradságtól kidölnek.


Kaddisnak olyan gazdira van szüksége, aki időt szán rá, hogy beilleszkedjen egy családi közegbe és nem főben járó bűnnek tekinti, egy esetleges rágcsálást, pisi-kaki lakásban történő elvégzése és nem gondolja azt, hogy egy kölyök kutya pár hét alatt nevelés nélkül kész kutya lesz.


Nagyon szeretnénk, ha nem a menhelyen nőnének fel, hanem gyorsan családra találnának és megtapasztalhatnák milyen is egy igazi, boldog kutya élet, szerető családban.

Oltási programjukat megkezdtük, annak folytatásával, chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú