5790: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5790 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Szeder
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Szeder
Nem: Kan
Született: 2021.06.01.
Bekerült: 2023.06.29.
Két kb. 2021. születésű szálkásszőrű tacskó jellegű kutyus érkezett a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével, ahová a kutyák érdekében leadottként kerültek be. Korábbi gazdájuk nem igazán törődött velük, állandóan az utcán voltak, chip és oltás nélkül.

Egyikük Szeder, a fekete-cser kisfiú. Csodás kis szakálas, tacskó. Nagyon igényli az ember társaságát. Jó lenne, ha mihamarabb családban mutathatná be, milyen egy tacskó hűség, habár eddigi életében nem igazán mutathatta meg jellemét.

Aki egy szálkásszőrű tacskóra vágyik, jó választás lehet Szederke. Élénk, éber, és bájos. Aki ismeri a tacskó jellemet az tudja, mellette nem lehet unatkozni, lustálkodni, de azért egy nagyvárosi lakásban is kényelmesen él. A bundáját rendszeresen trimmelni kell, ehhez a legjobb profi kutyakozmetikus segítségét igénybe venni. Sajnos bekerüléskor elvégzett szívféregtesztje pozitív lett, amin nem is csodálkozunk, hiszen semmilyen külső-belső parazita ellene védelmet nem kapott. Hiszünk benne, hogy a további vizsgálatok és majd az előírt kezeléseken is túl lesz és nem fogja a gazdijelőltek kedvét elvenni.

Szedser chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú