5787: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5787 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Furfang Rieker
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Furfang Rieker
Nem: Kan
Született: 2023.04.24.
Bekerült: 2023.04.27.
Egy fekete mama és 7 db (3 kan, 4 szuka) kb. 2023.04.24-én született baba érkezett a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványon keresztül, Novajról.

Több hónapja már, hogy 3 kisebb testű kutya az utcán élt Novajon, akik közül az egyik lefialt egy udvar végébe. Ők lettek a Furfang családunk. A család babái sikeresen vették a babakor buktatóit és gazdikeresőkké cseperedtek.

Mamájuk egy közepes méretű fekete szépség, de a családban akad barna kölyök is. Várhatóan ők is közepes méretűek lesznek.

A 7 testvér, bátor, érdeklődő, olyan igazi kölyök kutyás jellemzőkkel. Nagyon szükségük van a nevelésre és gondoskodásra. Nagyon szeretnénk, ha nem a menhelyen nőnének fel, hanem gyorsan családra találnának és megtapasztalhatnák milyen is egy igazi, egy boldog kutya élet, szerető családban.

Oltási programjukat megkezdtük, annak folytatásával, chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú