5752: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5752 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Fészer Horony
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Fészer Horony
Nem: Kan
Született: 2023.03.01.
Bekerült: 2023.03.04.
Erdőtelken egy szeméttel teli fészerbe szült meg egy édes mama. Mire rájuk találtak az egyik picike már halott volt. A Füzesabonyi Állatvédő Alapítványnak köszönhetjük mentésüket.
A babák kb. 2023. márciusi elején születhettek és egységesen mindenki fekete-cser, ahogy a mamájuk is. Nálunk a Fészer családnevet kapták.

Egyből orvosnál kezdtek, mert Fészer mami nagyon vérzett, de szerencsére nem lett baj és mostanra az 5 fiúcska és 2 kislány gazdikeresőkké cseperedtek. A mamájuk méretét nézve, talán a kölykök is közepes méretűek lesznek.

Nagyon gyorsan szeretnénk egy végleges családot, ahol teljesjogú családtagként élhetnek és hagynak elég időt a beilleszkedésre. A leendő családjuk nem egy szobadíszt fognak kapni, hanem egy örökmozgó, aktív kölyök kutyát.

Oltási programjukar megkezdtük, annak folytatásával, chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.

További képek ITT


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú