5691: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5691 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Hello Kitty
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Hello Kitty
Nem: Szuka
Született: 2013.01.05.
Bekerült: 2023.01.26.
Bekerült a XVII. kerület Rákosmente Önkormányzat Polgármesteri Hivatal eb kennelébe egy 2013. születésű, vizsla keverék szuka, chipes, de gazdája lemondott róla. Nálunk a Hello Kitty nevert kapta.

Kittyt nagyon sokan ismerik, hiszen Rákosmente központjának rendszeres csellengője….volt. Kitty hajléktalan gazdája hozta ki az Illatosról pár évvel ezelőtt, majd a kerületi hajléktalanok adták egymás között. Őriznie kellett a rezidenciákat, de olyan borzalmas helyek voltak számára kijelölve, (megkötve, ház nélkül, kitéve őt az időjárás viszontagságainak) így állandóan megszökött.

Hányatott sorsa ellenére egy nagyon kedves, barátságos, kicsit félénk drótszörű vizsla jellegű, tünemény, de kicsit alacsonyabb mint egy vizsla. Az önkormányzat nem szerette volna az Illatosra visszaküldeni, ahol szerencsétlen élete kezdődött, vagy folytatódott, így elhelyezésében segítségünket kérték. Sajnos bekerüléskor elvégzett szívféregtesztje pozitív lett, ezért további vizsálatok várna rá a kezelés elkezdéséhez.

Reméljük, hogy mindezek után minél hamarabb sikerül találnunk a számára egy olyan családot, ahol sokat sétálhat, kirándulhat, kutyaiskolába járhat és persze az esti filmet a kanapén szendergheti át.

Érdeklődni róla az info@noeallatotthon.hu email címen, vagy a 06302211299 számon lehet (h-sz, 10-15 óra között, akár smsben is)‼️

További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú