5672: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5672 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Túra Somló
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Túra Somló
Nem: Kan
Született: 2022.10.16.
Bekerült: 2022.11.13.
Túra család 8 babája és mamájuk Tarnaleleszről érkezett, kidobva találták őket. Eddig mamájuk nevelgette a kis lurkókat, de mostanra gazdikeresőkké cseperedtek ezért most már semmi akadálya, hogy családba kerüljenek.

A kölykök kb. 2022. októberi születésűek. Van köztük nyakigláb, tarka, csokibarna, kicsit szálkás szőrű, logó fülű, gyönyörű szemű, bújós, visszahúzódó. Mindegyik csodaszép, kedves nyugodt természetű. A mamájuk egy nagytestű, ezért a kölykök többsége várhatóan szintén nagytestű lesz.

Kizárólag olyan otthont keresünk a számukra ahol teljes jogú családtagok lehetnek és hagynak elég időt az új családba való beilleszkedésére, hiszen még szocializálatlanok. Sokszor leírjuk, hogy a fiatal kor sok veszteséggel is járhat, ezért nincs garancia, hogy egy a lakásban elől hagyott cipő vagy esetleg néhány bútor darab egy fiatal kutyával való ismerkedés után makulátlan marad. Azzal is számolni kell, hogy a mostani méretük jócskán változni fog, és az elképzelt élettér elegendő lesz-e számukra.


Oltási programjukat megkezdtük, annak folytatásával, chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.


további képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú