5671: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5671 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Túra Pilis
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Túra Pilis
Nem: Kan
Született: 2022.10.16.
Bekerült: 2022.11.13.
Túra család 8 babája és mamájuk Tarnaleleszről érkezett, kidobva találták őket. Eddig mamájuk nevelgette a kis lurkókat, de mostanra gazdikeresőkké cseperedtek ezért most már semmi akadálya, hogy családba kerüljenek.

Ez a gyönyörű mákos fiú, 3 hónapja él menhelyen. Mikor bekerült 7 testvérével és mamájukkal, arra számítottunk hogy ő az elsők között lesz gazdis, különleges színével, rövid lábacskáival, és nyitott természetével. Ehhez képest az utolsók között van, a család nagy része már gazdis.
Pilis nagyon édes, kb. 2022. októberi születésű, várhatóan térdnél nem lesz magasabb. Anyuka vizsla alkatú, hosszú göndör szőrű, mondanunk se kell, Pilis a papára ütött, aki ugyan nem tudjuk ki lehetett, de egy nagyon jól sikerült kis keverék lett az eredmény.


Oltási programját megkezdtük, annak folytatásával, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.2023.februárTovábbi képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú