5662: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5662 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Grincs
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Grincs
Nem: Kan
Született: 2022.11.03.
Bekerült: 2022.12.17.
Grincs egy kis keverék talán jagd terrier felmenőkkel rendelkező, kb. 2022.novemberi születésű kanocska, aki a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével került gondozásunkba.


Grincs nem egy elveszett kölyök. Jelenlegi ideiglenes családjában több kutya közül válogathat a barátság kör kialakítására és a képeken látszik már meg is találta a méretének megfelelő társat. Egoból nincs hiánya. A leendő családja nem egy szobadíszt fog kapni, hanem egy örökmozgó, aktív kölyköt. Előnyös ha tervek közé tartozik a sok kirándulás és sok nevelő foglalkozás. Ezek együtt egy szuper családi kutyává varázsolhatják ezt a kis kölyköt.

Oltási programját megkezdtük, annak folytatásával, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú