5652: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5652 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Necc
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Necc
Nem: Szuka
Született: 2021.01.01.
Bekerült: 2022.12.08.
Szany településen kóborolt, valószínűleg a sérülten bekerült Harisnya testvérei kerültek elő. Már akkor tudtuk, hogy Harisnya nem egyedül bóklászik, de a tesóját nem tudták megfogni. Akkor még azt hittük, hogy csak ketten vannak...de kiderült hogy egy szanyi lakatlan háznál tanyáznak étlen szomjan még HÁRMAN , onnan járnak ki ,az egyikük sántít, a másikak tele kullanccsal. Soványak, nappal a szántóföldeket járják , egészen a szomszéd faluig, mert ott is látták őket. Ez a kis csapat most már biztonságban van és elkezdjük a bizalmukat elnyerni, mert páran igen csak félénkek.

Egyikük Necc kislány, aki még fiatal, közepes termetű kb. 2021. születésű, keverék, akinek olyan otthon keresünk, ahol Ő lehet a gazdi egyetlen "szemefénye", aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet. Lábtyűnek kevés szeretet és törődés jutott, ezért az új családba beilleszkedésre elég időt kell hagyni, hiszen fiatalon már utcán volt. Necc hihetetlen bájos, kedves kislány.

Necc oltva, chipezve és ivartalanítás után fogadható örökbe.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú