5617: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5617 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kolos
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kolos
Nem: Kan
Született: 2022.02.01.
Bekerült: 2022.10.07.
Kolos még nagyon fiatal kb. 2022. februári születésű keverék kan, aki a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével került hozzánk. Előző életéről semmit nem tudunk, de chip nélkül és valószínű oltások nélkül volt.


Fiatal kora ellenére már tele van félelemmel és rettegéssel. Napokig még a védelmet adó házikójából sem akart kijönni. Szerencsére apró lépésekkel már kezd a bizalmába fogadni minket és folyamatosan fejlődik.

Kolosnak megígértük, hogy lesz jobb élete és olyan gazdit keresünk számára, aki élete végéig bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Akiről minden körülmények között gondoskodni fog és nem mond le róla. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Valószínű korábban sem szeretetben sem nevelésben nem volt része, ezért a leendő gazdinak elég időt kell adnia az új családba való beilleszkedésére.

Kolos oltva, chipezve és ivartalanítva keresi új családját.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú