5598: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5598 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Gregorian
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gregorian
Nem: Kan
Született: 2020.01.15.
Bekerült: 2022.09.22.
Gregorian egy németjuhász jellegű kan kutya, aki lábsérülten a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével került gondozásunkba.


Kömlő-ről érkezett egy bejelentést,miszerint van egy kutya akinek Mindkét lábát dróttal szorítottak el. Zuhogó esőben az utcán a bokrok alatt szerencsére megtalálták.
Jobb oldalán mindkét lábát megdrotozták, ezek már úgy belevágtak a húsába, hogy lábra állni sem tud szerencsétlen fajdalmában.

Gregorian 2020. januári születésű csontsovány kan, aki chipes: “tenyésztő” Köszönjük az újabb SZAPORITÁST és, hogy jól megnézték kinek adták kutyát és a sorsát nyomonkövették gazdásítás után. Azonnal orvosi ellátást igényelt, de szerencsére úgy néz ki a lábai a sebgyógyulás után rendben lesznek. Állapota már lehetővé tette, hogy a NOÉ kórházrészlegén lábadozzon tovább. Sajnos bekerüléskor elvégzett szívféregtesztje pozitív lett, ezért a továbbiakban ezzel a problémával is meg kell birkóznunk.


Gregorian hihetetlen kedves, nyugodt természetű fiatal nagytestű kan. Olyan otthont keresünk számára, ahol Ő lehet a gazdi egyetlen "szemefénye", aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet. Kerti tartásra nem adjuk!


Gregorian oltva, chippezve és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.

Tovbbi képek ITT!"


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú