5528: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5528 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Jacek
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Jacek
Nem: Kan
Született: 2020.01.01.
Bekerült: 2022.06.27.
Kétségbeesett segítségkérést kaptunk Kálóról, hogy egy sokkos, nagyon rossz állapotban lévő balesetes kutyusnak kellene azonnal segítség.
Egyeztetés, szervezés… helyben egy csodás állatbarát azonnal autóba tette és elindult vele Budapest felé. Késő este a Juhász Kisállatrendelőbe kezdték meg sokktalanítását, ellátását. Iszonyú magas láza volt, hatalmas izomba hatoló sebei, az egyik mellső lábát egyáltalán nem tudja használni. A laborvizsgálatok szerint babéziás volt. Napokig küzdöttek az életéért és elkezdte terhelni a sérült lábát. A sebei szépen begyógyultak és boldogan, jó kedvűen bandázik a Noé kórházrészleg lakóival. Nagyon barátságos kis krapek. Hihetetlen életvidám, alkalmazkodó.


Jaceknak olyan gazdit keresünk, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet.

Jacek oltva, chipezve és ivartalanítás után fogadható örökbe.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú