5508: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5508 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Girlpower család Gaia (Nudli)
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Girlpower család Gaia (Nudli)
Nem: Szuka
Született: 2019.07.12.
Bekerült: 2021.10.09.
Telefonhívást kaptunk, hogy egy tőlünk örökbefogadott kutyánkkal gond van. Ő Girlpower Gaia, aki most 2,5 éves és kölyökként fogadták örökbe. Állandóan bepisilt, bekakilt. Több körös terápia után kiderült, hogy családon belüli problémák állnak a háttérben. Abban a környezetben nem maradhatott, így visszakerült gondozásunkban.

A szerencsétlenségben szerencse, hogy az egyik régi tapasztalt kutyás önkéntesünk, aki egyben sok kutyánk fizioterápiáját is végzi, hazavitte ideiglenesbe, hogy megnézze mennyire rossz a helyzet.

Ideiglenes befogadójának jellemzését szeretnénk ha elovasnák és ezek alapján felelősen döntenének esetleges örökbefogadásáról:

"Mostanra szinte 100%-ban megszűnt a bepisilés, bekakilás. Bár 3-4 hete valamiért erősebben rászóltam és akkor bemenet a terasztól, fel az emeletre és pisi, kaki.
(Egyébként nehezen gátolható - lehet ez az előéletének is köszönhető -, a macskakaja megevéséről és sétán kutyagumi evésről nekem nem sikerült lebeszélni.)

Hajlamos volt elsőre megugatni idegent, de hamar oldódik, ha ide bejön valaki bújik az ölébe, simogattatja magát. Nagyon igényli a személyes figyelmet, biztos, hogy szeretettel lehet majd nála célt érni.

Nálunk (tükör) végzett alap és középfokot. Nagyon eszes, pörgős kiskutya. Kelleni fog neki a hosszabb séta, fárasztás. Labdázni imád, ezért kb másfél méterre is fel tud ugrani.
Más kutyákkal is szívesen játszik: kergetőzik és bírkózik is. Örömmel részt vesz tanulásban is - ez nálam a tornával van egybekötve. Szerintem szívesen agilityzne, pl.
nagyon jó a behívása, de figyel is és becsekkolgat sétán.

Gyerekkel, macskával is sokat találkozott itt, előbbieket szereti nagyon."


Gaia(Nudli) chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú