5405: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5405 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - PomPom
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: PomPom
Nem: Kan
Született: 2021.08.15.
Bekerült: 2022.01.06.
Pompom kb. 2021. júliusi születésű kis testű mix, aki szőre és testfelépítése alapján pomerániai törpespiccre emlékeztet, de csivi fejecskével. Azt feltétezzük, hogy a szaporítónak mindegy volt milyen fajtájú lesz csak kicsi legyen és sok pénzt kapjon érte. Szerencsére a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével már nem fog kézről-kézre adva, talán tovább szaporítva sanyarú sorsot élni.


PomPom pici selymes bundájú, de nem játékszer, aki igényli a törődést és a családi életben való aktív részvételt. Kizárólag teljes jogú családtagnak fogadható örökbe.


Oltási programját megkezdtük, annak folytatásával (új protokollként a parvo vírus elleni szérummal kezdtük), chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.

További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú