5361: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5361 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Jelmez család Sziporka
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Jelmez család Sziporka
Nem: Szuka
Született: 2021.09.01.
Bekerült: 2022.07.12.
Eredetileg bekerült: 2021.10.24.

Előzmény:
6 keverék kölyök és mamájuk kapott esélyt a boldog életre a Füzesabonyi Álatvédő Alapítvány segítségével. Nálunk a Jelmez család nevet kapták, akik rosszkor rossz helyre születtek.


A család hamar gazdira talált, de sajnos Sziporka kislányunk visszakerült. Azt hisszük, nem lehet elég sokszor leírni és mondani, hogy mit is jelent a felelősségteljes gazdi fogalma. Sziporka esetében, a volt gazdája a rokonok nyakában hagyta, akik nem szeretnének kutyát. Az előírt oltásokat nem folytatta és az ivartalanítási kötelzettségnek sem tett eleget. A hiányosságokat pótoljuk és remélhetőleg ismét lesz végleges családja.


Sziporka kb. 2021. szeptember elején született, már most közepes méretű kislány. Kedves, aktív, vidám kislány. Más kutyákkal is össeszoktatható.

Sziporkának felelősségteljes gazdit keresünk olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Aki akkor is szeretni fogja és biztos otthon fog biztosítani amikor felnő és amikor majd öreg lesz. Kizárólag teljes jogú családtagnak adjuk örökbe.


Sziporka chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.


2021. október
2022. július
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú