5332: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5332 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Cukorka család Pez
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Cukorka család Pez
Nem: Kan
Született: 2021.08.21.
Bekerült: 2021.09.20.
A nyár végén egy 5 tagú nem várt szaporulat érkezett Állatotthonukba. A család kölykei kb. 2021. augusztus 21-én születtek és ahogy mostani méretűket nézzük, várhatóan nagy testűek lesznek. Szerencsére jó kedvűek, élénkek, érdeklődőek a külvilággal kapcsolatban. Nálunk a cukorka család nevet kapták. A kis családból Pez kanocskát aki a legkisebb a csapatból, még az elején ki kellett emelnünk mert úgy ítéltük meg, nagyobb odafigyelést igényel a fejlődése érdekében, ezért egyik dolgozónk gazdisodásig magához vette. Szerencsére a gondoskodásnak köszönhetően Ő is gazdikereső lett. Ideiglenes családban él igy szocializációja testvéreihez képest előrébb jár.


Előny, ha van másik kutya, mivel ő nagyon szeretne játszani. Szépen viselkedik kutyákkal, érti hogy mikor nem kiváncsiak rá a "nagyok"

Macskákat szereti. Kergetni. És ugatni. A legjobb szándékkal van feléjük, de a macskák sem kérnek a szeretetéből a fentiek miatt.

Lassacskán ki lehet jelenteni, hogy végre szobatiszta! A baj, hogy nem szól, elvárja hogy rájöjjünk mikor kell kimennie.

A méretét illetően aztakurvamekkoraezadög méretű lesz. Nem pici. Most 12 hetes, és kb 10 kg

Pez fázós. Nappal szeret kint lenni, napozni, de este felé már nem szivesen megy ki, mert megfagy a kis valaga. Ezért első körben benti kutya szeretne lenni!

Ami viszont nagyon hátráltatja őt a gazdi keresésben, az az a tény, hogy a veséje nem tökéletes. Emiatt speciális tápot eszik, de semmi extra teendő nincs vele. Pár havonta egy labor. De ennyi.


Pez oltási programját elkezdtük, annak folytatásával (új protokollként a parvo vírus elleni szérummal kezdtük), chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.
Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.


További képek ITT!


""


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú