5308: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5308 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Nimród
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Nimród
Nem: Kan
Született: 2009.04.28.
Bekerült: 2021.09.08.
Nimród és Zsivány segítségkérés követően kerültek gondozásunba. Idős gazdájuk egészségi állapota miatt már nem tudott gondoskodni róluk.

Nimród már nem fiatal 2009. születésű nagytestű kuvasz kan és igen szembetűnő gerinc problémákkal kűzd. Kivizsgálását megkezdtük és reméljük a járásán még tudunk javítani és az ivartalanításának sem lesz akadálya. Más kutyákkal való viszonyát még nem ismerjük, de egyelőre lelkét és egészségét próbáljuk rendbe szedni. Egyébként kedves öreg mackó. Szőre már kissé kopottas, de szívesen elheverészne egy szőnyegen vagy egy szivacson. Néha körbejárna, megnézné, hogy minden redben van-e, majd szunyókálna még egy nagyot vacsoráig.


Reméljük, hogy idős kora ellenére, tudunk még néhány boldog és egészséges évet biztosítani. Ezért olyan felelősségteljes gazdát keresünk, aki végleges otthont biztosít számára, hagy elég időt a beilleszkedésre és élete végéig megadja neki, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Kifejezetten kerti tartásra nem adjuk.


Nimród chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.


További képek ITT!" width="450" alt="">


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú