5304: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5304 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Demo
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Demo
Nem: Kan
Született: 2019.09.01.
Bekerült: 2021.09.02.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Demo egy fiatal kb. 2019. születésű keverék kan kutyus aki a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványnak köszönhetően Kisnánáról mentettek, borzasztó állapotban.


Demónak testéről kihullott a szőr, teste forró, gyulladt. Sovány, alig van rajta izom. Az egész kicsi teste arról árulkodik, hogy születése óta nagyon rossz körülmények között élhetett. Teljes körű külső és belső parazitamentesítés és orvosi kivizsgálása után naponta kétféle gyógysamponnal kell fürdetni gyógyszereket kell szednie és természetesen a legjobb immunerősítőket és szőr-bőr táplálókat kapja. Alázatos, kis szótlan fiúcska. Reméljük, mint más bőrbeteg védencünknél, nála is hamar javulást érhetünk el és végre a fájdalmak elmúlása után megláthatjuk milyen is az igazi személyisége.

Demonak a későbbiekben olyan gazdit keresünk, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek.
Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Demo oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú