5299: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5299 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Albert- jelenleg nem örökbefogadható!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Albert- jelenleg nem örökbefogadható!
Nem: Kan
Született: 2018.09.25.
Bekerült: 2021.09.02.
Albert egy nagy testű tosa inu fiatal 2018. születésű kan, aki Albertirsán egy rendőrségi / kormányhivatali foglalás, kutyaviadalban érintett telep felszámolása után került gondozásunkba. Közel 60 kutya került ki szörnyű körülmények közül. További kutyák több állatvédő szervezethez kerültek.

Albert hatalmas vörös, sovány, ivaros kan kutya. A mérete senkit ne riasszon el, mert hatalmas de mamlasz aki emberekkel nagyon barátságos.

Albert hatósági eljárás során került a NOÉ Állatotthon Alapítvány felelős őrzésébe. Jelenleg még nem örökbefogadható, mert kutya tulajdonjoga még NINCS TISZTÁZVA, ARRÓL A NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY NEM RENDELKEZHET!

Amennyiben a hatósági eljárás során Alapítványunk a kutya tulajdonjogát megkapja olyan gazdit keresünk számára, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Kizárólag fajta ismerő, kutyás tapsztalattal rendelkező gazdik jelentkezését várjuk! Kutyaiskolai továbbképzés kötelező.

Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú