5289: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5289 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Rúzs
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Rúzs
Nem: Szuka
Született: 2021.02.28.
Bekerült: 2021.08.31.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Egy fiatal álkapocssérült kutyust Pilisről mentett a Gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhely akik segítség kérése után került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.

Nálunk a Rúzs nevet kapta. Chipje nincs, persze a helyiek nem tudnak róla semmit, nem ismerik és fogalmuk sincs, hogy sérült meg ilyen csúnyán, senki nem látott semmit... pedig nem magától törött ripityára szerencsétlen állkapcsa. Ráadásul már durván el is fertőződött, a szájából bűzös genny folyik.
Természetesen azonnal kórházba, a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba került, ahol az álkapcsát műtéti úton helyreállították. Rúzs még nagyon fiatal kölyök, kb. 2021. februári születésű keverék szuka. Hihetetlen barátságos, egy kis szeretet bomba. Nagyon igényli az ember törődést. Egész nap csak játszana és óriási füleivel mindig kitünik a tömegből.

Nagy örömünkre a kórházat már elhagyhatta és a NOÉ kórház részlegén lábadozhat tovább. Gyógyulása után Olyan gazdit keresünk számára, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú