5287: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5287 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pipere
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pipere
Nem: Szuka
Született: 2020.08.01.
Bekerült: 2021.08.20.
Gyömröi Kutyamentsvár Álattmenhely kért segítséget 4 Abonyból mentett kutya elhelyezésben. Abony sajnos nem ismeretlen szaporítók szempontjából. Tönnnyire angol, francia bulldogok, de már keverékek tömkelege soványan, meggyötörten, agyon elletve, kihasználva utcára kidobva.


Pipere még nagyon fiatal kb. 2020. születésű bulldog keverék szuka aki valószínű szintén egy szaporítás gyöngyszeme volt, aki magas vemhesen került gondozásunkba. Azonnal ivartalanítottuk így elkerültünk egy nem várt keverék szaporulatot. Lelke romokban, lapos kuszásban közlekedik és egyetlen kommunikációja, hogy alázatosan megadja magát. Ezt az állapotot szeretnénk feloldani és elhitetni vele, mostantól csak jó dolgok fognak történi.

Piperének olyan gazdit keresünk, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek.
Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.

További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú