5262: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5262 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Szivárvány Color
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Szivárvány Color
Nem: Szuka
Született: 2020.11.01.
Bekerült: 2021.07.26.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Szivárvány Color egy mama kutyával és 3 kölykével a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól kerültek gondozásunkba, akiket utcáról mentettek. Mind az 5 kutya hemzsegett a tetvektől es bolháktól. Mindenki megkapta a külső-belső parazítamentesítést.

Szivárvány Color egy növendék tricolor színű szuka aki , kb. 2020. novemberi születésű. Első pillanttól kezdve barátságos, érdeklödő csoda szép. Most már biztonságban van ezzel azt hittük a nehezén túl vagyunk, de sajnos bekerüléskor elvégzett szívféreg gyorstesztje pozitív lett. Ilyen fiatalon már fertőzőtt, de ezen nem is csodálkozunk ha utcán élt. Hamarosan a szív uh fogja megmutatni a fertőzöttség mértékét és a kezelés menetét. Addig is elkezdtük oltási programját és immunrendszerének erősítését.


Szivárvány Colornak lesz még boldog fiatal kora és megmutatjuk neki, hogy Ő is lehet valaki szeme fénye és olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki egy családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú