5261: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5261 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Szivárvány család Lakk
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Szivárvány család Lakk
Nem: Szuka
Született: 2021.05.31.
Bekerült: 2021.07.26.
Szivárvány család 3 kölyke, mamájuk és egy növendék szuka a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól kerültek gondozásunkba, akiket utcáról mentettek. Mind az 5 kutya hemzsegett a tetvektől és bolháktól. A kölykök megdöbbentő állapotban voltak.

Óvatos parazitamentesítésüket megkezdtük és folytajuk a bőrbetegségük kezelését is. Jelenleg karantén idejüket tőltik és még aggódhatunk az esetleg magukkal hozott fertőzések és paraziták miatt. Mamájukat ismerjük ezért csak feltélezethetjük, hogy kis/közepes méretűek lesznek. Egyébként egyáltalán nem hasinlítanak a mamijukra, így akár hosszú lábú szépségek is lehetnek.

Szivárvány kölyköknek szerető, felelősségteljes gazdit keresünk olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Aki akkor is szeretni fogja és biztos otthon fog biztosítani amikor felnő és amikor majd öreg lesz. Kizárólag teljes jogú családtagnak adjuk örökbe.


Oltási programjukat megkezdtük, annak folytatásával (új protokollként a parvo vírus elleni szérummal kezdtük), chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

Érdeklődni róluk és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú