5256: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5256 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Harmat
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Harmat
Nem: Szuka
Született: 2015.08.01.
Bekerült: 2021.08.03.
Harmat rottweiler kislánynak a Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány - MME Alapítvány kért extra SOS segítséget, mert óriási, már kifakadó emlődaganattal került be a miskolci gyepmesteri telepre. Szerencsétlen kutya hatalmas fájdalmai miatt már magának kezdte szétszedni a fájdalmas daganatot.

A Második Esély Alapítvánnyal rendszeresen dolgozunk együtt, ha van kapacitásunk folyamatosan vesszük át első sorban a sérült, beteg, nagyvemhes kutyákat és cicákat.
Harmat azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba érkezett, ahol megkezdték a teljes kivizsgálást. Sajnos az orvosi vizsgálat nélkül is látszott, hogy óriási és elhanyagolt a baj. Harmat túl is van a óriási műtéten amit jól viselt és már a NOÉ karantén részlegén lábadozik.


Harmat gyógyulása után, oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.


Harmatnak lesz még boldog élete és megmutatjuk neki, hogy Ő is lehet valaki szeme fénye és olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Kicsi és nagy kutyákkal is nagyon barátságos és az ember a mindene. Egész nap ha tehetné a hasát simogatatná. Igazi családi kutyus aki nagyon megérdemli, hogy a továbbiakban viszont szeressék és gondoskodjanak róla.Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú