5251: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5251 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Fondü
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Fondü
Nem: Szuka
Született: 2015.06.12.
Bekerült: 2021.06.21.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Melinda 2021.08.09. 2021.08.19.
A Pápai Humán Állatvédő Egyesülettől érkezett az extra sürgős segítségkérés egy hatalmas bajban lévő, nagyon rossz állapotú kutyának. A csodaszép, fiatal kislányt egy másik kutyája nagyon csúnyán megharapta. A sérülése nem friss, a szövetek elfertőződtek, rothadásnak indultak és nagyrészt elhaltak ebben a hőségben. Hiába voltak gazdái, nem vitték időben orvoshoz, megvárták míg nagyobb lesz a baj, majd a lázas, szinte félholt kutyát átadták az állatvédőknek...
Fondü állapota kritikus volt, a Noé Állatotthon Alapítvány szergényi telephelye vette gondozásába, azonnal Dr. Németh Gáborhoz mentünk vele. Fondü szó szerint könnyezett a kíntól, amit napok óta már átérezhetett. Helyi orvosaink elkezdtek küzdeni a lábáért, de sajnos sikertelenül. A sérült lábát amputálni kellett, a vérmérgezés elterjedt a testében. Fondü felkerült a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban, ahol az életéért küzdőttek.
Óriási volt baj, sokkal nagyobb mint ami elsőre látszódott, pedig az is borzasztó volt. Sebei váladékából tenyésztés készül laborban, hogy a legcélzottabb és hatékonyabb kezelést kaphassa! Tőlünk a Fondü nevet kapta és mostantól az égvilágon mindet megteszünk érte! Szerencsére a nehezén túl van most már csak egy végleges családot szeretne.

A sok fájdalom nyomot hagyott lelkén ezért nem csak testileg hanem lelkileg is gyógyítanunk kell, elsősorban sok szeretettel és türelemmel. Fondü 2015. júniusi születésű keverék szuka. A három lábon való élet ahogy látjuk nem zavarja, teljes életet tud a továbbiakban is élni.

Oltásai és ivartalanítása után olyan gazdit keresünk számára, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet.
Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú