5236: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5236 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Szabolcsi Szemere
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Szabolcsi Szemere
Nem: Kan
Született: 2021.04.01.
Bekerült: 2021.07.07.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Megérkezett az utolsó utáni szabad helyünkre egy Szabolcs megyei gyepmesteri telepről, a PCAS Állatmentés segítségével egy újabb alomnyi kb. 2021. áprilisi születésű kiskutya. Nagyon rossz állapotban vannak, zörög minden csontjuk, a bordájukon zongorázni lehet, miközben a hasuk óriási és bőrbetegek.

A 3 kanocska a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásában a Szabolcsi Szecső, Szabolcsi Szemere, Szabolcsi Szepes nevet kapták. A végleges méretük várhatóan közepes lesz.

Óvatos parazitamentesítésüket megkezdtük és indul a bőrbetegségük kezelése is. Rossz állapotban vannak, nagyon kell nekik a drukk. Jelenleg karantén idejüket töltik és még nagyjából 2 hétig aggódhatunk az esetleg magukkal hozott fertőzések és paraziták miatt.

Szabolcsi kölyköknek szerető, felelősségteljes gazdit keresünk olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Aki akkor is szeretni fogja és biztos otthon fog biztosítani amikor felnő és amikor majd öreg lesz. Kizárólag teljes jogú családtagnak adjuk örökbe.


Oltási programjukat megkezdtük, annak folytatásával (új protokollként a parvo vírus elleni szérummal kezdtük), chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú