5212: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5212 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Lütyő
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Lütyő
Nem: Kan
Született: 2020.06.01.
Bekerült: 2021.06.09.
Segítség kérés érkezett egy fiatal chip nélküli kb. 2020. júniusi születésű keverék kanocskának, aki Bábolnán betévedt egy telephelyre ahonnan megkeresték a Szurkolók az Állatokért Gerecse és környéke Alapítványt. A kutyus mozgása koordinálatlan volt, ugyanakkor nagy jó kedélyű és fájdalom jeleit sem mutatta. Természetesen vállaltuk és azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Centrumba került, ahol megkezdődött a kivizsgálása. A teljes diagnózishoz egy MR vizsgálatra is szükség lesz, de valószínűleg agyi fejlődési rendellenességgel született. Állapota lehetővé tette, hogy a NOÉ kórház részlegén lábadozzon a tovább.

Eszméletlen jó természete van mind az emberekkel, mind az idegen állatokkal. Vidám és nagyon játékos!

A Lütyő nevet kapta ez a kis tünemény!

Elszomorító, hogy ha születése óta ilyen állapotban van és valaki eddig gondját viselte, akkor most miért nem keresi? Vagy ha nem öröklődő betegsége van és nemrég jött ki rajta, akkor nem az orvos az első gondolata, hanem, hogy megszabadul tőle? Ez a kisállat nem tehet arról, hogy a világra jött és hogy betegsége van! Mi mindent megteszünk, hogy betegségének okát kiderítsük és a továbbiakban teljes élet élhessen.Lütyő kivizsgálása, oltásai és ivartalanítása után fogadható örökbe. Bebizonyítjuk számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet és hagynak elég időt az új családba való beilleszkedésére.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú