5203: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5203 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Szezám Magocska
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Szezám Magocska
Nem: Kan
Született: 2021.04.24.
Bekerült: 2021.04.29.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Guti Kornél 2023.01.30. 2023.02.06.
Horváth Éva 2021.08.09. 2021.08.19.
Szezám Magocska mamája is még szinte baba volt, nagyon fiatal. Ennek ellenére bekerült a szerepi gyepmesteri telepre, ahol életet adott 5 túlpici apróságnak.
Kis szervezéssel vállaltuk az egész családot, de mire megérkeztek, addigra már csak mindössze egyetlen kisfiú volt életben. Hamar egyértelmű lett, hogy Szezám mami annyira rutintalan, hogy nem tud a piciről gondoskodni, ráadásul nagyon úgy tűnt, hogy az apróság koraszülöttként jött a világra. Nem tehettünk mást, kiemeltük a mamája mellől és az egyik legrutinosabb nevelőszülő családunkhoz került.

Ez a gyönyörű vörös ördög nagyon keresi az igazit egy határozott gazdi személyében. Egy olyan gazdira lenne szüksége, aki ki tudja jelölni a szabályokat, és következetesen be is tartatja azt. Mindenképpen egyedüli kutyának ajánljuk. Nagyon szereti, ha van feladata. Teljes figyelmét a gazdinak szenteli, van-e valami, amit csinálhat. Szereti a nagy sétákat, labdázni, és mindent amit együtt lehet csinálni a gazdival.
Ideiglenes családjában kutyák közt él, de ez a viszony sajnos nem felhőtlen, mert őkelme domináns, egyre nehezebb megoldani a nyugalmat a falkában, így tényleg egyre fontosabb lenne, ha a végleges családját meg tudnánk találni, ahol ő van egyedül.

Csak olyan gazdi jelentkezését várjuk, ha tisztában van egy kutya nevelésének nehézségeivel és szépségeivel. Azt is meg kell fontolni, hogy mennyi minőségi időt tud neki biztosítani, mert az ő működésének ez a kulcsa.
Könnyen, gyorsan tanul, egy olyan gazdinak, aki igazán kutyázni akar ő egy szuper "alapanyag". Kizárólag kertbe nem mehet.
4 napos kora óta él ideiglenes családban, ezért a legjobbat szeretnénk neki.


Oltva, chipezve, ivartalanítva költözne szerető gazdijához.

Érdeklődni róla KIZÁRÓLAG a 06302211299 telefonszámunkon (hétfőtől szombatig 10:00 és 15:00 óra között) vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet


További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú