5187: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5187 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kornéliusz
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kornéliusz
Nem: Kan
Született: 2017.01.01.
Bekerült: 2021.05.18.
Kornéliusz és társa Kornélia a Viharsarki Állatőrség Alapítványon keresztül érkezett gondozásunkba. A két kutyus Gazdája otthonba megy és nem volt aki ellása az árván maradt párost.

Kornéliusz kb. 2017. születésű,berni pásztor vagy hovawart féle, tricolor színű nagytestű kan aki chip nélkül érkezett. Bekerüléskor elvégzett szívféregteszt pozitív lett, ezért további vizsgálatok várnak rá, hogy kiderüljön a fertőzöttség mértéke és a további kezelés menete.Kornéliusz nagy macink nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük eljön aki megadja neki kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és elég időt biztosít új otthonába való beilleszkedésre, hiszen egyik percről a másikra korábbi élete szertefoszlott. Telep őrzésre és kerti "dísznek" nem adjuk ! Jelenleg karantén idejét tölti ezért még nem ismerjük, hogy más kutyákhoz hogyan viszonyul, de érkezésekor a noés kutyás fogadó bizottsága sem igazán érdekelte.


Kornéliusz oltva, chipezve, ivartalanítva és szívféreg kivizsgálása és esetleg kezelését vállalva szeretne új, végleges családba költözni.Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú