5164: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5164 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Sürgős
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Sürgős
Nem: Szuka
Született: 2017.01.01.
Bekerült: 2021.04.04.
Sürgős kb. 2017. születésű kaukázusi jellegű szuka, aki Debrecenből érkezett vemhes gyanúsan. Azonnal ivartalanítani szerettük volna, de kiderült nem vemhes, hanem álvemhes, tejelt. Bekerülésekor elvégzett szívféregteszt, pozitív volt, de ebből már gyógyszeres kezeléssel MEGGYÓGYULT!


Sürgős emberekkel barátságos nagyon jó indulatú, nyugodt természetű aki nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának.Más kutyákkal közömbös, nem foglalkozik velük, nem keresi a konfliktusokat. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük eljön aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Magányos telepekre vagy kerti dísznek, úgymond „ridegtartásra” nem való és nem is adjuk. Kizárólag fajtához értő, kutyás tapasztalattal rendelkező, gazdát keresünk számára. Más kutyákkal is összeszoktatható.Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben, vagy akár a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú