5146: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5146 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Mammina Masy
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Mammina Masy
Nem: Szuka
Született: 2021.03.04.
Bekerült: 2021.04.08.
Segítségkérés érkezett Tiszaföldvárról, corso jellegű mama (fajtamentés védence) és 5db keverék (3 szuka, 2 kan) babájának elhelyezésére. A babák 2021.03.04-én születtek. Nálunk a Mammina család nevet kapták.


Mammina mami odaadó gondoskodásának köszönetően a babák gazdikeresőkké cseperedtek. A kölykök mamája egy nagytestű cane corso jellegű ezért a kölykök is várhatóan nagytestűek lesznek.


Mammina családnak szerető, felelősségteljes gazdit keresünk olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Aki akkor is szeretni fogja és biztos otthont fog biztosítani amikor felnő és amikor majd öreg lesz. Kizárólag teljes jogú családtagnak és kutyás tapasztalattal rendelkező, gazdát keresünk számukra. Telep őrzésre és kerti "dísznek" nem adjuk ! Kutyaiskola mindenképp javasolt!

Oltási programjuk megkezdése után, annak folytatásával, chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyköket Budapesten és 30 km-es körzetében, személyesen visszük házhoz.


Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldöt bemutatkozó levélben lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú