5141: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5141 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pasziánsz
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pasziánsz
Nem: Kan
Született: 2017.01.01.
Bekerült: 2021.04.08.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Pasziánsz kb. 2017. születésű fekete szálkás szőrű keverék kan kutya, aki ismét Babák Kata állatvédőnek köszönhetően láncról menekült törött, kicsavarodott lábbal. Mellső lába durván törött, de bekerüléskor a medencéjével is gond volt, alig tudott felállni és állva maradni. Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központba került ahol túl esett a hosszú gyógyulás első hatalmas lépésén, az első ortopéd csontműtéteken majd az ivartalanításon is. Mostanra a varratszedésen is túl van, így óvatosan elkezdtük terhelni a lábait. Bekerüléskor elvégzett szívféreg gyorstesztje pozitív lett, ezért szív UH vizsgálaton járt. A vizsgálat ideje alatt kis számú szórványos kamrai extraütések voltak láthatóak. Ez külön kezelést nem igényel, de omega 3-6 kúraszerű adása és éves szív UH kontroll javasolt!

Szívférgesség tekintetében negatív kardiológiai lelet, az ultrahang által belátott területen nem látszódnak kifejlett férgek. Tüdőbeli magasvérnyomás nincs. A látott kép alapján szívférgesség 1-es stádiuma igazolható. Alternatív, lassú gyógyszeres terápiát kezdtünk a 2 hetente szükséges advocate/moxiclear spot-on cseppezéssel együtt. Ezeknek köszönhetően szerencsére KIGYÓGYULT a szívférgességből!

Pasziánsz a sok fájdalom ellenére is mindig türelmes és kedves volt. Most, hogy már nincsenek fájdalmai egész nap mosolyogva, jó kedvűen osztogatja puszijait. Igazi családi kutya aki nagyon igényli az ember társaságát.

Olyan gazdit keresünk, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú