5117: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5117 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Fonsi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Fonsi
Nem: Kan
Született: 2011.01.01.
Bekerült: 2021.03.11.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Barby 2024.03.28. 2024.04.04.
Andrea 2021.11.11. 2021.11.21.
Bejelentés érkezett a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület-hez akik Babák Kata civil állatvédő segítségét kérték több magára maradt kutya elhelyezésében.
Egy borsodi településen egy idős néni coviddal került kórházba több több héttel ezelőtt és az orvosok szerint sajnos már soha nem fog hazamenni. Ekkor derült ki, hogy az egyedül élő néni az évek során több kutyát befogadott, akik szaporodtak...
Segítséggel sikerült felmérni a helyzetet, 9 kutya volt összesen az üres ingatlanon. A kutyák labrador, retriever, kuvasz keverékek, félősek, csendesek, még csak meg se ugatták az idegen embereket! Ketten idősebbek, a többi valószínűleg egy év körüli, vagy egy éven aluli növendék. Volt köztük vemhes vagy frissen fialt, kölyköket sajnos sehol nem találták.

A NOÉ Állatotthon gondozásába Fonsi és Despasito a két idős kan kutya került. Fonsi kb. 2011. születésű labrador jellegű kan kutyus. Bekerülésekor szocializálatlan és félős volt, de mostanra egy fülig vigyor papa lett. Emberekkel kedves, más kutyákkal szoktatható. Neki leginkább egy nyugis, békés családra lenne szüksége, ahol nagyon szeretik, ahol a gazdi mellett nézheti a tévét, és ahol jóban-rosszban kitartanak mellette.

Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú