5050: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5050 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kagyló
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kagyló
Nem: Kan
Született: 2015.01.01.
Bekerült: 2021.01.07.
Kagyló kb. 2015. születésű nagytestű német juhász jellegű kan kutya aki Burgamon társával együtt a Szurkolók az Állatkínzás ellen csapata segítségével menekültek és kerültek gondozásunkba.

ELŐZMÉNY!Segítségkérés érkezett, hogy Gyömörén 3 láncra vert kutya borzalmas állapotban van és azonnal segítségre szorulnak. A mentésük azonnal megkezdődött. Hozzánk kettő kutyus került, egyikük Kagyló egy udvarrészen volt kikötve, egy omladozó kutyaház, nyújtott némi fedezéket egész életében. A lábán sérülések nyomai vannak, valószínűleg anno eltörött és nem foglalkoztak vele. Sajnos műteni nem lehet - csak tüneti kezelés jöhet szóba ha fájdalmat jelez. Ennél súlyosabbak voltak azok a csúnyán elfertőződött sebek, amik ott tátongtak szerencsétlen kutyus csodaszép buksiján. Egyik oldalon a füle tövében, másik oldalon az arcán és a fülében szétnyílva a bőr és csúnyán váladékozva. Nagyon bolhás és alultáplált. Egyik kutyában sem volt chip így oltásokkal sem rendelkezhettek. Temészetesen hatóság eljárás indult a volt gazdájuk ellen. Orvosi kivizsgálásra megkezdődött. Labor eredményekre várunk, de addig is megkezdtük külső-belső parazita mentesítését, antibiotikumos gyógyszerezését.

Kagyló azóta több műtéten is átesett, többek között kivették a hallójáratát is, melynek köszönhetően rendbe jött a füle, cserébe azonban nem hall jól. Ez semmiben nem akadályozza Őt, sőt, még jobban figyel az emberre.

Kagylónak olyan gazdit keresünk, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú