5037: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5037 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Noir
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Noir
Nem: Szuka
Született: 2019.06.01.
Bekerült: 2020.12.23.
Még karácsony előtt jött a sürgős segítségkérés a Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítványtól hogy egy töröttlábú kutyát találtak, SOS szervezés után Noir megérkezett a NOÉ Állatotthon gondozásába. Azonnal a Juhász Kisállatrendelőben fogadták Őt. A vizsgálatok során kiderült, hogy a törése nem friss, valószínűleg hetek óta ilyen állapotban volt. A törött csontvégeken már álizület alakult ki. Ilyen régi sérülésnél mindig sokkal bizonytalanabb a gyógyulás esélye és sajnos több műtét és hónapok hosszú próbálkozása után sajnos elvesztettük a mellső lábát. Hosszú kórházi tartozkodás után végre a NOÉ karantén részlegén van, ahol elkezdhettük oltási programját.

Noir fiatal, kb. 2019. júniusi születésű jó kedéjű, kajla keverék fekete kislány. A három lábon való élet ahogy látjuk nem zavarja teljes életet tud a továbbiakban is élni. Noiarnak olyan gazdit keresünk, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Noir oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú