5027: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5027 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kisdobos család Dobos
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kisdobos család Dobos
Nem: Kan
Született: 2020.11.04.
Bekerült: 2020.12.16.
Egy keverék mama és 8 szoptatós babája Tarnaörsről került gondozásunka a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével. A kis családot egy hajléktalanok által lakott koszos, romos házból mentették, ahol bezárva tartották őket. Elképzelni is szörnyő, hogy emberi ürülékben vizeletbe feküdtek, amitől iszonyatosan bűdösek voltak. Szerencsére most már biztonságban nevelkedhetnek és lassan gazdikeresőkké cseperedtek. Nálunk a Kisdobos család nevet kapták.

A 6 csöpség kb. 2020.11.04 körül született. Mamájuk egy kis testű keverék, ezért várhatóan a kölykök is kis/közepes méretűek lesznek.

Kisdobos családnak szerető, felelősségteljes gazdit keresünk olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Aki akkor is szeretni fogja és biztos otthon fog biztosítani amikor felnő és amikor majd öreg lesz. Kizárólag teljes jogú családtagnak adjuk örökbe.

Oltási programjukat megkezdtük, annak folytatásával (új protokollként a parvo vírus elleni szérummal kezdtük), chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldöt bemutatkozó levélben lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú