5024: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5024 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Hullahopp
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Hullahopp
Nem: Szuka
Született: 2015.12.01.
Bekerült: 2020.12.20.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Évi és István 2020.12.30. 2021.01.20.
Ezt a szerencsétlen, csodaszép fiatal szuka kutyust Mezőtarkányon látták meg. A lánca a DEREKÁBA és a HASÁBA volt belenőve. Nem egy napig, nem egy hétig, hónapokig, talán évekig élt ilyen iszonyú módon megpányvázva. Valahogy sikerült szerencsétlen elszabadulnia és ekkor látták meg Őt. A Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány önkéntesi indultak a keresésére és fogták be, így került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Azonnal átesett a sürgősségi műtéten, eltávolították a húsába belenőtt és folyamatosan gennyedző, gyulladt sebet okozó láncot. El sem tudjuk képzelni, hogy élhette túl mindezt, hogy bírta ki ezt az iszonyú állandó fájdalmat. A cukros kötözéseknek köszönhetően mára sebei teljesen begyógyultak így szívférgességének lassú alternatív terpápiáját elkezdhettük. 2 hetente Adovocate / Moxyclear cseppezés és az ivartalanítás után 30 napos
Doxycyclin gyógyszeres kezelést.

Hullahopp kb. 2015. születésű keverék aktív, játékos nagy mozgásigényű szuka kutya. Olyan gazdit keresünk számára, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek.
Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Hullahopp oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú