5023: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5023 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Zizi- jelenleg nem örökbefogadható!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Zizi- jelenleg nem örökbefogadható!
Nem: Szuka
Született: 2016.08.19.
Bekerült: 2020.12.18.
Zizi 2016. augusztusi születésű, fekete amerikai staffordshire terrier szuka aki a Szurkolók az állatkínzás ellen csapaton keresztül, egy viadalos kutyák helyszínelése, foglalása után, ivartalanítva került bűnjelként a Noé Állatotthon Alapítvány felelős őrzésébe.


Zizi korábbi sanyarú életéből számos sebhellyel a fején érkezett. Szegény kislányt verekedtették. Emberekkel nagyon barátságos, aktív nagy mozgás igényű. Kutyákkal való viszonyát még nem ismerjük, de lassan elkezdjük megismertetni más kutyákkal és reméljük harcos múltját hátra hagyva képes más kutyákat is elfogadni.

Zizi hatósági eljárás során került a NOÉ Állatotthon Alapítvány felelős őrzésébe. Jelenleg még nem örökbefogadható, mert kutya tulajdonjoga még NINCS TISZTÁZVA, ARRÓL A NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY NEM RENDELKEZHET!
Amennyiben a hatósági eljárás során Alapítványunk a kutya tulajdonjogát megkapja olyan gazdit keresünk számára, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Kizárólag egyedüli kutyának, kutyás tapsztalattal rendelkező gazdik jelentkezését várjuk! Kutyaiskolai továbbképzés kötelező.

Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.


További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú