5022: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5022 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kelme
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kelme
Nem: Szuka
Született: 2011.07.20.
Bekerült: 2020.12.19.
Gesztely és Újcsanálos között (Borsod) az út szélén egy csont és bőr, nyakában madzag, több sebből vérző, támolygó kutyához magán állatvédő kért segítséget.

Nálunk a Kelme nevet kapta aki chipes, de gazdái viszont valósággal sokkot kaptak a hír hallatán, mivel több mint
másfél évvel ezelőtt tűnt el és már lemondtak róla, hogy még életben lehet, illetve a képek alapján rá se ismertek a valaha gyönyörű bundájú, életerős kutyára. Azóta már van másik kiskutyájuk, így ők menhelyre tudták volna adni, vagy altatásra. Miután a lehetőségeket megtalálójával átbeszélt, a lemondó nyilatkozatot aláírták.

Kelme 2011. születésű németjuhász jellegű, nagyon durván bőrbetegen, daganatosan, csontsoványan, farkaséhesen, vérzőn, alig élt, nagyjából roncs kutyakétn érkezett. Kelme aki valami tündéri, bújós, kedves, hálás kisöreg. Kelme valahol, valahogyan túlélte az elmúlt másfél évet, életben van és élni akart... Mi mindent megtettünk érte. Folyamatos fürdetésnek, gyógyszeres kezeléseknek köszönhetően, beindult a szőrősődése, vérző sebei már begyógyultak, túl van a daganatok eltávolításán is. Mindezeknek köszönhetően teljesen összeszedte magát, gyönyörű kutyus lett.

Nagyon reméljük, hogy idős kora ellenére, tudunk még neki néhány boldog és egészséges évet biztosítani. Ezért olyan felelősségteljes gazdát keresünk, aki végleges otthont biztosít számára élete végéig és megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Kelme chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.


2020.december
2021.február
2021. június
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú