5017: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5017 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Komáromi Batiszt-Van rá gazdijelölt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Komáromi Batiszt-Van rá gazdijelölt!
Nem: Kan
Született: 2020.10.04.
Bekerült: 2020.11.15.
2020.11.15-én a Szurkolók az Állatokért Komárom és környéken volt hatóságokkal egy bejelentésen, ahol a hívást kaptak, hogy a határon csempészt fogtak. 18 parányi kutya utazott a furgonba. A kutyák többsége csak 3 hetes lehetett. A foguk egyáltalán nem bújt ki és még a szopizásra is megvolt a reflexük. A kicsikért az Állatmentő Sereg indult és segítették a szemle befejezését a Szurkolókkal. A hatósági állatorvosok minden kutyust mikrochippel láttak el. Majd megérkeztek Budapestre a kicsik.3 állatvédelmi szervezet felelős gondozásába kerültek mint bűnjelek. A Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába 3 Cavalier King Charles spániel jellegű és 3 yorshire terrier jellegű kölyök érkezett.


A csapatból 3 Cavalier King Charles spániel jellegű kb. 2020.10.04 születésű kölyök érkezett. Sajnos giardia fertözöttek, ami nem is csoda, hiszen rettentően korán lettek elválasztva az anyjuktól és nem is lehet tudni, hogy egyáltalán milyen helyről származnak. Kezelésüket és oltási programjukat megkezdtük, amelynek folytatásával (új protokollként a parvo vírus elleni szérummal kezdtük), chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe. Kizárólag teljes jogú családtagnak adjuk örökbe.

A kölykök hatósági eljárás során kerültek a NOÉ Állatotthon Alapítvány felelős őrzésébe. Az ideiglenes befogadás pillanatában a kutya tulajdonjoga még NINCS TISZTÁZVA, ARRÓL A NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY NEM RENDELKEZHET! Amennyiben a hatósági eljárás során a kutya tulajdonjogát megkapja és az ideiglenes szerződés feltételei teljesültek, úgy a kutya tulajdonjogát az OPCIÓS Ideiglenes Befogadási Szerződésben szereplő Ideiglenes befogadónak átadja.Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldöt bemutatkozó levélben lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú