5015: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5015 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Sárgaborsó
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Sárgaborsó
Nem: Kan
Született: 2017.01.01.
Bekerült: 2020.12.08.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
A Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány kért Sárgaborsónak SOS segítséget, így került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.
Versenytfuttotunk az idővel, mert bekerülésekor azt hittük friss a sérülése, akkor minden óra számít. Azonnal CsodaBoda doki megvizsgálta és másnap MR vizsgálatra vittük a VetScan Kisállat Diagnosztikaban,ezt követően Boda doktor úr azonnal várta vissza műtétre a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban. Az MR és a műtét is kiderítette, hogy nem gázolás volt, hanem 2 csigolyát érintő porckorongsérv. Orvosainkkal átbeszéltük, a környező lágyszöveteken semmilyen zúzódás nem volt, így biztosan kizárható a gázolás. A gerinc műtét sikeres volt, de nem tudjuk mióta állt fenn ez a helyzet. Elkezdtük fizioterápiáját, de még nem lehet tudni, tud-e négy lábon járni.

Sárgaborsó kb. 2017. születésű óriás pincsi kanocska. Mindettől függetlenül egy simulékony, barátságos türelmes kutyus. Az egész kutya egy hatalmas életigenlés. Csak bele kell nézni a csillogó szép szemeibe és rájövünk, hogy érdemes ... hogy Ő élni szeretne tűzön vízen át! Rajtunk nem múlik, Sárgaborsó élni fog és mi mindent megteszünk, hogy ez az élet a lehető legmozgékonyabb legyen. Sajnos úgy néz ki a négy lábon való élet nem biztos. hogy sikerülni fog, ezért kapott egy kerekes kocsit, és hamarosan csatlakozik Adához, Bütyökhöz, Csutkához és Homelesshez, így egy egész kerekes falkánk fog száguldozni a NOÉ irodája körül.

Reméljük, hogy rajtunk kívül más is meglátja a csodát ebben a kis kutyában és nem riad vissza attól, hogy a családjába, az otthonába fogadja. Mi minden támogatást megadunk majd és egészen biztosak vagyunk benne, hogy nem fog csalódni!Oltva, chipezve és ivartalanítás után adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú