4969: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4969 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Whity
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Whity
Nem: Szuka
Született: 2020.08.01.
Bekerült: 2020.11.12.
Whity fiatal kb. 2020. augusztusi születésű hófehér keverék kislány akit Mezőkövesden átdobták egy kerítésen. Ennek köveztében a bal hátsó lába combcsont törést szenvedett. Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Sebészeti Centrumába került ahol sűrgősségel megis operáltál, azaz rommá tört lábát, implantátummal helyre rakták. Pár nap kórházi ellátás után szerencsére állapota lehetővé tette, hogy a továbbiakban a NOÉ kórházrészlegén lábadozzon. Most kettő hétig szigorú kennel nyugalom van előírva, ami egy ilyen fiatal kutya számára nagy kihívás. Már óvatosan terheli a lábát, a felállásban segítenünk kell neki, de hiszunk benne, hogy fiatal szervezete segítségünkre lesz a gyógyulásában.


Jelenleg még nem örökbefogadható, de ahogy egészségi állapota engedi oltási programját elkezdjük annak folytatásával (új protokollként a parvo vírus elleni szérummal kezdjük), chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

Whitynek olyan gazdit keresünk, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi rövidke élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Aki akkor is szeretni fogja és biztos otthon fog biztosítani amikor felnő és amikor majd öreg lesz. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú