4924: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4924 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Shot
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Shot
Nem: Kan
Született: 2017.12.16.
Bekerült: 2020.10.19.
Segítségkérés érkezett a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól. 2 nap alatt Shot a 3. súlyos állapotú kutya aki az együttműködésünknek hála a legmagasabb orvosi ellátást kaphatja és esélyt kap a gyógyulásra, egy új életre.
Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba került, ahol megkezdték az azonnali ellátását, vizsgálatait. Alultáplált, tele volt bolhákkal és több kullancs is volt benne. A lövés a füle tövénél hatolt a fejébe és a szemén keresztül távozott a sörétek nagy része. A röntgenen látszik, hogy bőven maradt még bent. Sajnos a szeme mentehetetlen. Kapott tetanusz szérumot, nehogy még nagyobb baj legyen és persze fájdalomcsillapítókat és minden fontos életmentő gyógyszert. Jelentős idegrendszeri tünetei voltak - megmaradt szemén un. nistagmus, szédülés dülöngélés -, szerencsére reggelre ezek nagy része lényeges javulást mutatott. CsodaBoda doki is átvizsgálta és úgy döntött, hogy azonnal megműti. Eltávolítja a szétlőtt szemgolyó maradványát és megpróbálja a lehetőségekhez képest megtisztítani a szöveteket a bent maradt sörétektől.
Jelenleg ennyit tudunk mondani az állapotáról. A legjobb kezekben van, a legmagasabb szintű ellátást kapja. Ilyen jellegű fejsérülésnél és idegrendszeri tüneteknél sajnos nem lehet a jövőbe látni és minden jóslással visszafogottak az orvosaink és mi is, de nagyon reménykedünk.

Shot állapota lehetővé tette, hogy a továbbiakban a NOÉ kórházrészlegén lábadozzon. Sajnos nem kizárt, hogy vissza fog maradni némi egészségügyi probléma. Lehetséges, hogy további vizsgálatokra is szüksége lesz majd. De haladjunk szépen sorban.
Shot amúgy egy édes, kedves, bújós, barátságos cuki bongyorka kan kutyus. Bízunk benne, hogy továbbra is minden jól alakul vele.


Shotnak gyógyulása után oltások és ivartalanítást követően, olyan gazdit keresünk, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek.
Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú