4893: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4893 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Karcag Fűz
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Karcag Fűz
Nem: Szuka
Született: 2016.09.30.
Bekerült: 2020.09.23.
Több zaklatott névtelen hívást kaptunk mostanában egy bizonyos teleppel kapcsolatosan. Mivel minket se hagyott nyugodni a hívó kétségbeesése, ezért értesítettük a Kormányhivatalt. Innentől kezdve a riadólánc pedig beindult. Ők értesítették a Járási Hivatalt, és Karcagi Rendőr-kapitányságot. Mindeközben mi pedig szervezésbe kezdtünk a "mieinkkel".


MENTÉS ITT OLVASHATÓ!A karcagi szaporítótele felszámolásból a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába került 32db, bichon, máltai, westi fajtájú szerencsétlenből néhány. Mindegyik koszos, büdös, ömlik belőlük a féreg, a bőrük fekete a bolhaürüléktől. Rohadnak a fogaik, a fülükben megkeményedett fekete kosz. Többüknek eltorzult a hasa a sok, sintérmódjára végzett császármetszéstől. A gondozásunkban lévő 22 felnőttből kettőnek van valamennyire hangja. A többi húszat megcsonkították, hangszálaikat átvágták, hogy senki ne halhassa meg segítségkérő kiáltásukat. Félnek, rettegnek, ha kézbe vesszük őket sikítanának... néma sikolyuktól kiszakad a szívünk... Ezen már nem tudunk segíteni, maradandó egészségkárosodásuk lett... de a testük többi baját és a lelküket megpróbáljuk meggyógyítani! Önkéntes kutyakozmetikusok segítségével elkezdtük bundájuk rendbe tételét. A gyors hatósági eljárásnak köszönhetően a kutyusok tulajdonjogát megkaptuk, így most már semmi akadálya örökbeadásuknak.

Karcag Fűz kb. 2016. szeptemberi születésű máltai fajtájú szuka kutyus. Szőrzete folyamatos gondozást igényel.

Fűznek oltva, chipezve és ivartalanítás után olyan gazdit keresünk, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú