4853: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4853 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Briganti
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Briganti
Nem: Kandúr
Született: 2012.09.01.
Bekerült: 2020.02.15.
Briganti kb. 2012-es születésű, cirmos kandúr macska, akit korábbi gazdája altatni akart a szájszaga miatt. Természetesen ezt nem hagytuk, így a NOÉ Állatotthon / Macskaland részlegének lakója lett.

Briganti dupla pozitív cica (FIV/Felv pozitív), így fertőzött cicák számára elkülönített részlegünk lakója. Egy tavaszi betegség miatt ideiglenes befogadóhoz költözött a gyógyulás idejére, ahol kiderült, hogy egy ÁLOMCICA <3

Hamar átvette a parancsnokságot a sokkutyás/sokgyerekes családban, és időt/energiát nem kímélve tudatta mindenkivel, hogy mostantól itt az lesz, amit ő akar. És pont.

Ha úgy tartja úri kedve, akkor az előszoba ajtajában megáll, és forgalmat irányít, vagyis csak az a kutya lépheti át a küszöböt, akit ő jónak lát. Ez némiképp hasznos is lehet, hiszen lábtörlés nélkül kutya nem léphet be az - immár sajátjának tekintett - otthonába, és Briganti kiszavazza a csapatból. Ilyenkor egy jól irányzott pofonsorozattal adja tudtára az igénytelen négylábúnak, hogy nincs helye a jó világban, vagyis a lakásában.

Érthetetlen miért, de a kutyák respektálják Briganti öntudatát és parancsnoki státuszát, és van köztük, amelyik sikítva menekül a megtorló intézkedések, érts pofonsorozat elől. A nyugodtabbak melankolikusan tudomásul veszik, hogy Briganti szolgálatba helyezte magát, és az előszobában leheveredve kivárják a szolgálat végét. Ez szokott némi tömegjelenethez hasonlító néma tüntetésnek tűnő látványt eredményezni a nem túl nagy előszobában, de Briganti szerint így van ez jól :)

Ha nincs szolgálatban, Briganti leginkább az emeletes ágy felső szintjén tölti napjait pihenéssel, balról jobbra és jobbról balra fordulással, némi ásítással kiegészítve. Nagyon szeret emberközelben lenni, de nem az a tolakodó fajta, aki állandóan ölbe törleszkedik és dagaszt a gazdi ölében.

Hamarosan nyugalomba vonuló Briganti őrmesternek keresünk gazdit, ahol nyugalomban, békességben éldegélhet tovább. Egy-két kutya irányítása még nem akadály, belefér az idejébe nyugdíj mellett.

Briganti más cicákkal is jól kijön. Természetesen minden másik alárendelt pozícióban lehet csal mellette.
Fertőzöttsége miatt Briganti csak egyedüli cicának, vagy más fertőzött cica mellé mehet lakótársnak. Emiatt immunrendszerét folyamatosan erősíteni is kell.

Briganti ivartalan, oltott és chipezett.

Érdeklődni Briganti szolgálati helyének megváltoztatásáról az info@noeallatotthon.hu email címen lehet.További képek Brigantiról ITT ! ! !

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú