4842: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4842 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Putnok család Giallo
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Putnok család Giallo
Nem: Kan
Született: 2020.06.10.
Bekerült: 2020.08.29.
A 4 tagú Putnok családot egy elkötelezett rég óta bajba jutott kutyákon segítő magán állatmentő vette szárnya alá, majd a nagyobb örökbefogadási esély reményében kerültek gondozásunkba.

A kis csapatra korábban Putnokon egy szatyorban akasztva találtak rájuk. Szerencsére a kezdeti nehézségek már a múlté. Játékosak, aktívak és szeretetéhesek. Mivel nem ismerjük a szülőket ezért csak tippelni tudunk, hogy maximum 10-15 kilósak, spániel méretűek lesznek.Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra, olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Kizárólag kintre, idős gazdijelőltnek kölyköt, ivartalanítás-ellenesnek, illetve ahol "gyereknek kellene" nem adjuk Őket! Olyan otthonra vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, ahol biztosítva van számukra a napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.


Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.
Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek http://www.noeallatotthon.hu/gallery/GAZDIT-KERESNEK/KUTYAK/Putnok-csalad-Giallo/


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú