4837: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4837 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Orca
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Orca
Nem: Kan
Született: 2011.01.01.
Bekerült: 2020.08.27.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Sátoraljaújhelyen a gyepmester fogta be és mint már olyan sokszor Balázs Andi szervezett neki segítséget. Így került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.
Reménnyel telve szerveztük a feljutása utáni azonnali kórházi ellátását. Reménykedtünk, hogy az arca azért van feldagadva, eltorzulva, mert megharapták, megcsípték, megszúrta, megvágta... reménykedtünk, hogy meg fog gyógyulni...
Ugyan a remény sosem múlik el, de az orvosi diagnózis lesújtó: az arca, a pofja egy súlyos, előrahaldott, a csontját is érintő és úgy tűnik már áttétet is képzett daganat miatt torzult el. Orvosilag nincs remény... De Orca még ÉL és nagyon kedves, aranyos, eszik, csóvál, barátkozik, imádja az embereket. Úgy tűnik alapvetően nincsenek fájdalmai. Hálásan boldog minden érintésért, simogatásért, bármilyen kedves kontaktusért. Ezért döntöttünk: elkezdődik nála egy roboráló, a folyamatot esetleg lassító kezelés. És hazahoztuk a NOÉra a kórházból. A központi gyengélkedő részlegre került, ahol sokat tudjuk szeretgetni, simogatni, ahol mindig szem előtt van. És ha eljön az ideje - ki tudja, hogy néhány nap, esetleg hét vagy hónap múlva - akkor a szeretetünkkel kísérjük majd át a szívárványhídon. Mi ezt tudjuk nyújtani ennek a csodás kutyának. Bár tudjuk, hogy ez is sokkal több mint a semmi, sokkal több mint az utca ahol egyedül szenvedett betegen, sokkal több mint az a tulajdonos aki végignézte, hogy ilyen állapotba kerül és mikor már nagyon nem tetszett neki, akkor kidobta, elűzte... a fülét megették a legyek, az arcát pedig a rák, de a szívét és a lelkét nem tudták megtörni.De tehetünk még érte valamit - EGY SAJÁT CSALÁDOT!
ESETLEG LENNÉL TE AZ ANGYALA? ÉLETE LEGNAGYOBB CSODÁJA?
Nem ígérhetünk hosszú időt, igen ez egyértelműen hospice vállalás. Nagyon nem könnyű, de Orcának sem volt eddig könnyű élete, hátha lenne egy igazi ANGYAL aki végigkísérné ezen az úton. Akinek Ő lenne A Kutyája és aki Orca Gazdája lenne. Lehet, hogy csak néhány napra, hétre, talán hónapra?


Orca kb. 2011. születésű nagytestű keverék kan kutyus.


Ha esteleg megmozdult benned valami, hívj minket a 06703839480 telefonszámunkon!

További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú